ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

To www.teticharitou.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της Επιχείρησης Teti Charitou που εδρεύει στην Ελλάδα. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για τον χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος της Teti Charitou.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα eshop.teticharitou.com συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Παρεχόμενες υπηρεσίες και Προϊόντα

Το ηλεκτρονικού καταστήματα Teti Charitou, δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της eshop.teticharitou.com τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Teti Charitou ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Ασφάλεια

To Teti Charitou e-shop αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Teti Charitou e-shop επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της Teti Charitou e-shop (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή / μέλος στη Teti Charitou e-shop είναι εμπιστευτικές και η Teti Charitou έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται η χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η Teti Charitou δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών της, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Teti Charitou με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του eshop.teticharitou.com προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.).

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του eshop.teticharitou.com προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

TΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.teticharitou.com σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

 Alpha Bank

Όνομα κατόχου: Χαρίτου Παναγιώτα

Λογαριασμός: 1150 0200 2026 924

IBAN GR77 0140 1150 1150 0200 2026 924

Τράπεζα Πειραιώς

Όνομα κατόχου: Χαρίτου Παναγιώτα

Λογαριασμός: 5050 086729 895

IBAN GR14 0172 0500 0050 5008 6729 895

Οι αποστολές θα πραγματοποιούνται μόλις γίνει η κατάθεση σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής και Προπληρωμένης Κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της teicharitou δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Η χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.teticharitou.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω των καρτών σας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Πληρωμή μέσω Paypal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της teticharitou δέχεται πληρωμές μέσω Paypal.

Πληρωμή με Αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα)

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (με αντικαταβολή μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής ή τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Στην περίπτωση αυτή δεν επιβαρύνεστε με χρέωση.

H αντικαταβολή ισχύει ως μέθοδος πληρωμής για ποσά που δεν ξεπερνάν τα 500 ευρώ.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για την παράδοση των προϊόντων στο σπίτι σας συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες εταιρείες courier. Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας είναι δωρεάν.

 Δεν υπάρχει συγκεκριμένη χρέωση για τις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι χρεώσεις διαφέρουν. Παρακαλώ ελέγξτε το κόστος μεταφοράς στην σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται email στην δ/ση info@teticharitou.gr στο οποίο θα αναφέρετε οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας είτε τηλεφωνικά στο +30 2107222929. Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00

Κατόπιν συνεννόησης, αποστέλλεται το δέμα στην δ/ση:

TETI CHARITOU

Νεοφύτου Βάμβα 5

10674 Αθήνα

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.   Είστε υπεύθυνοι για την επιστροφή του δέματος, συμπεριλαμβάνοντας τις όποιες χρεώσεις προκύψουν από τη μεταφορά.  θα ήταν καλύτερα να στείλετε το δέμα συστημένο ή με courier.  Η Teti Charitou δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΊ

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Είναι απαραίτητη η έγκριση επιστροφής από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών προτού επιστρέψετε το προϊόν.

Επικοινωνήστε στο τηλ. 210-7222929 ή με email στη διεύθυνσηinfo@teticharitou.gr

Τα προϊόντα που έχουν πλυθεί, φορεθεί δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αλλαχθούν.

Πώς να γίνει αλλαγή ή επιστροφή

Αν επιθυμείτε να γίνει αλλαγή εμπορεύματος που αγοράστηκε από το eshop.teticharitou.com σε άλλο χρωμα ή σχεδιο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7222929

H διεύθυνση των επιστροφών είναι:

TETI CHARITOU

Νεοφύτου Βάμβα 5

10674 Αθήνα

Είστε υπεύθυνοι για την επιστροφή του δέματος, συμπεριλαμβάνοντας τις όποιες χρεώσεις προκύψουν από τη μεταφορά. Θα ήταν καλύτερα να στείλετε το δέμα συστημένο ή με courier. Η teticharitou δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια. Θα χρειαστούν 1-2 εβδομάδες για την παραλαβή και επεξεργασία της επιστροφής σας.

 

OΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ασφάλεια

To Teti Charitou e-shop αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Teti Charitou e-shop επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή / μέλος στη Teti Charitou e-shop είναι εμπιστευτικές και η Teti Charitou έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η Teti Charitou δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών της, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Teti Charitou με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του eshop.teticharitou.com προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.).

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του eshop.teticharitou.com προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΡΟΥΧΩΝ

CONTACT US
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Η Ομάδα της Teti Charitou μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σχετικά με:

Tips μεγέθους & εφαρμογής ρούχων

Αναλυτικές πληροφορίες για το προϊόν

Ερωτήσεις που αφορούν την παράδοση, τις αλλαγές και τις επιστροφές

Ερωτήσεις σχετικά με την τοποθέτηση παραγγελιών.

Για τεχνικούς λόγους, τηλεφωνικές παραγγελίες , παραγγελίες μέσω email, ταχυδρομείο ή fax δεν γίνονται.

Για όλα τα ερωτήματα σχετικά με την αυθημερόν παράδοση επικοινωνήστε με την ομάδα μας τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή 10πμ – 9μμ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10πμ-6μμ ή μέσω email στο info@teticharitou.gr ή μέσω τηλεφώνου στο +30 210 7222929

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΥΛ

Οι σύμβουλοι μόδας της εταιρείας μας θα σας καθοδηγήσουν ώστε να,

Βρείτε το τέλειo ρούχο

Ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας

Επιλέξετε τα νέα must-have κομμάτια της σεζόν

Επιλέξετε δώρα για την Οικογένεια και τους φίλους σας


TERMS & CONDITIONS

eshop.teticharitou.com is an electronic store displaying and selling online the products of Teti Charitou fashion designer, a company based in Greece.  Before visiting our e-shop and browsing around our website, we would like you to consult the following terms and conditions applicable to those making use of Teti Charitou e-shop, our electronic store available at eshop.teticharitou.com

Please make sure that you agree with the following terms and conditions as further use and browsing around eshop.teticharitou.com implies your tacit and unreserved agreement as well as consent to those terms and conditions.

PRODUCTS AND SERVICES

The Teti Charitou e-shop is liable for the quality, completeness, and validity of the information posted on its eshop.teticharitou.com website both in terms of the accuracy of the information posted and of the online services provided, subject to any technical or typographical errors that cannot be foreseen or may ensue involuntarily, during interruption of the website’s operation due to reasons beyond our control.

Our e-shop also holds the right to waiver the delivery times of the merchandise shipped when those are subject to reasons beyond its control.  The Teti Charitou e-shop can issue no guarantees as to the availability of its products.  However, it does guarantee to notify end consumers promptly as to the non-availability of said products.

The online store Teti Charitou e-shop displays content, (e.g., information, descriptions, photographs, displays, etc) products, and services available on the website “as is”.

SECURITY

The Teti Charitou e-shop is fully aware of the significance entailed in the security of your Privacy and of your electronic transactions.  For this purpose, it has taken all necessary steps by means of cutting-edge technology to ensure that your security is safeguarded to the fullest. All information pertinent to your personal details and transactions are secure and confidential.

Our Teti Charitou e-shop succeeds in this task by means of the following methods:

FIREWALL

Access to the Teti Charitou e-shop servers is protected by a firewall, something which, on the one hand, does allow access to our online store by our customers/users while, on the other, bars outside access to the servers and databases where our company’s confidential data and information are stored.

TRANSACTION CONFIDENTIALITY

Confidentiality of your transactions is a given.  The same key principles governing ordinary commercial transactions are in strength for e-commerce as well.  All personal information communicated by the Teti Charitou e-shop members/users remains confidential as our electronic store has taken all measures to ensure that such information is used only within the framework of the services our online store provides.  Some of these measures are:

Only authorized company personnel have access to the details of customer transactions and only when such access is deemed necessary, for example, when processing customer applications.

Teti Charitou e-shop does not share or reveal customer personal details and transactions unless it is expressly authorized in writing by you or by court order or by a decision issued by some other public authority.

Under no circumstances will the Teti Charitou e-shop reveal, share, or publicize your personal details and information that you entrust it with.  Personal details and information that you place at our disposal during your member registration are used exclusively for the purposes of your transactions.  All of the personal and confidential information that you share with us is encrypted and stored safely and securely.

PERSONAL DATA PROTECTION

There will be cases when (e.g., when you visit and browse through the various pages of our eshop.teticharitou.com website for your purchasing needs; or when we wish to ensure that we have access to you so that our new product updates may reach you) we may ask you to submit some of your personal details (name, profession, e-mail address, date of birth, etc).

Any and all personal data that you submit throughout our eshop.teticharitou.com website are exclusively reserved for use by the service corresponding to the page(s) where you have submitted your data.  Such data, according to the stipulations of Law 2472/97 (where applicable) governing protection and processing of personal data, are treated as fully confidential.

PAYMENT METHODS

Bank Account Deposit

Please use the following information in order to deposit the total amount corresponding to your order:

Account: CHARITOU PANAGIOTA
Bank: ALPHA BANK
Account Number. 1150 0200 2026 924
IBAN Number: GR 77 0140 1150 | 1150 0200 2026 924

Account: CHARITOU PANAGIOTA
Bank: PEIRAEUS BANK
Account Number. 5050 086729 895
IBAN Number: GR14 0172 0500 0050 5008 6729 895

Orders will be processed as soon as you have deposited the total amount corresponding to your order in the bank account shown above.

Credit, Debit or Prepaid Card

Teti Charitou accepts all Visa, MasterCard Maestro, credit, debit and prepaid cards.

Make your transactions in the secure environment of our e-shop, protected by cutting-edge secure servers.

Your credit, debit or prepaid card will be charged on the date we start the dispatch procession of your products. We have taken all security measures to protect transactions billed to your credit cards.

All card holders must first pass our validity checks.

PayPal

Teti Charitou e-shop accepts payment via PayPal.

Cash upon Delivery

When opting for this billing method you pay (cash only) the total cost of your order when delivered to you by Speedex Courier, at the delivery address registered.

This payment method is available for Greece only and had no charge. That payment method is only available for amounts that do not go over 500 euros in total.

 

RETURNS & REFUNDS

As soon as your order has shipped from our warehouse you receive an update by email, confirming successful shipment.

For shipments to international destinations, customers may check the progress of their order via the tracking number assigned to each order by UPS and communicated to each customer by email.

Returns are accepted, as long as the items you are returning are in the same condition in which you received them, i.e., in their original sealed and undamaged packaging; and are accompanied by the retail receipt or invoice.

When returning an item, you must send either an e-mail to info@teticharitou.gr making sure yοu have included your order code or by calling our Customer Service Department at 0030 210 7222929 (Monday through Friday, 10:00 am-18:00pm hours GMT +3) or by emailing us

Once your request to return an item has been approved, ship the package to us at:

TETI CHARITOU
5 Neofytou Vamva Street
10674 kolonaki
Athens – Greece

For GR Returns

You may return an item within fifteen (15) days following its date of delivery. Five (5) days should be allowed for postage, so please make sure your item is posted within 10 days of receipt.

For International Returns

You may return an item within twenty (20) days following its date of delivery. Ten (10) days should be allowed for postage, so please make sure your item is posted within 10 days of receipt.

Our return policy provides you with the following options:

Credit:Youre-shop account is credited with an amount equal to the purchase price of the item(s) you are returning. This amount goes toward your future purchases. Your account is credited immediately after we receive the goods returned and we e-mail you to confirm the credit you have received.

Refund:Wecannot refund money.

If you wish to make changes in the size and/or color of an item you have purchased at ourteticharitoue-Shop you may contact us either by calling our Customer Service Department at 0030 210-7222929 (Monday through Friday,

10:00am–

18:00pmhours GMT +3) or by e-mailing us atinfo@teticharitou.gr

Ship the item(s) you are returning to:

TETICHARITOU5 Neofytou Vamva Street

1o674

kolonakiAthens – Greece

Customers have full responsibility for returning the item, including all rates that apply, aswellas the safe shipping of the package they are returning. The best way is to send it registered or by courier service. TETI

CHARITOUcannot be held liable for any losses. Please be aware that it will take 1-2 weeks for the package to be delivered to us and processed.

TERMS OF SECURITY
SECURITY

The Teti Charitou e-shop is fully aware of the significance entailed in the security of your Privacy and of your electronic transactions.  For this purpose, it has taken all necessary steps by means of cutting-edge technology to ensure that your security is safeguarded to the fullest. All information pertinent to your personal details and transactions are secure and confidential.

Our Teti Charitou e-shop succeeds in this task by means of the following methods:

FIREWALL

Access to the Teti Charitou e-shop servers is protected by a firewall, something which, on the one hand, does allow access to our online store by our customers/users while, on the other, bars outside access to the servers and databases where our company’s confidential data and information are stored.

TRANSACTION CONFIDENTIALITY

Confidentiality of your transactions is a given.  The same key principles governing ordinary commercial transactions are in strength for e-commerce as well.  All personal information communicated by the Teti Charitou e-shop members/users remains confidential as our electronic store has taken all measures to ensure that such information is used only within the framework of the services our online store provides.  Some of these measures are:

Only authorized company personnel have access to the details of customer transactions and only when such access is deemed necessary, for example, when processing customer applications.

Teti Charitou e-shop does not share or reveal customer personal details and transactions unless it is expressly authorized in writing by you or by court order or by a decision issued by some other public authority.

Under no circumstances will the Teti Charitou e-shop reveal, share, or publicize your personal details and information that you entrust it with.  Personal details and information that you place at our disposal during your member registration are used exclusively for the purposes of your transactions.  All of the personal and confidential information that you share with us is encrypted and stored safely and securely.

PERSONAL DATA PROTECTION

There will be cases when (e.g., when you visit and browse through the various pages of our eshop.teticharitou.com website for your purchasing needs; or when we wish to ensure that we have access to you so that our new product updates may reach you) we may ask you to submit some of your personal details (name, profession, e-mail address, date of birth, etc).

Any and all personal data that you submit throughout our eshop.teticharitou.com website are exclusively reserved for use by the service corresponding to the page(s) where you have submitted your data.  Such data, according to the stipulations of Law 2472/97 (where applicable) governing protection and processing of personal data, are treated as fully confidential.